Охрид

  во

  На гласањето на првиот круг од претседателските избори на два часа пред затворањето на избирачките места, според податоците на ДИК, излезноста изнесувала 35,13 ...
  сите 141 | | | веќе видена

  До 17 часот на првиот круг претседателски избори гласале 35,13 отсто од запишани избирачи. Од Државната изборна комисија соопштија дека од обработени 79,73 ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Според потврдените информации, добиени од набљудувачите и регионалните канцеларии на МОСТ: Фотографирање на гласачките ливчиња е забележано на 3 гласачки места ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Според потврдените информации добиени од набљудувачите и регионалните канцеларии на „Мост“, забележани се одделни нерегуларности за време на гласањето: ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија ги објави првичните бројки за текот на гласањето до 17 часот, односно досега својот глас го искориситле 613.415 гласачи од вкупно ...
  сите 187 | | | веќе видена

  Зад Слајс, иновативната стартап компанија која стана вистински профитабилен бизнис во САД е Илир Села, роден во Дебар, но израснат и образован во САД. Во 2009 ...
  сите 5 | | | веќе видена