Охрид

  во

  На магистралниот пат Струмица – Дабиле во тек е поставување на сообраќајна сигнализација, по што ќе се воведе времена измена на режимот на сообраќај. Геодетски ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Државата ќе исплати судски трошоци 589.680 денари или 9,5 илјади евра за бранителите на експремиерот Никола Груевски на кого му застаре делото за случајот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со 68 гласа „за“, пратениците денеска на 116. собраниска седница го изгласа Предлог-законот за гаранција од државата за Договор за заем од 179 милиони долари ...
  сите 79 | | | веќе видена

  СВР Куманово поднесе кривична пријава против 12 лица и тоа: М.Т.(75) од Кратово, И.Д. (42) од Скопје, С.Н. (52) од Скопје, Ј.П. (65) од Скопје, Д.Ф. (49) од ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Државата ќе исплати судски трошоци 589.680 денари или 9,5 илјади евра за бранителите на експремиерот Никола Груевски на кого му застаре делото за случајот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  СВР Куманово поднесе кривична пријава против 12 лица и тоа: М.Т.(75) од Кратово, И.Д. (42) од Скопје, С.Н. (52) од Скопје, Ј.П. (65) од Скопје, Д.Ф. (49) од ...
  сите 97 | | | веќе видена

   Собранието на Република  Македонија со 68 гласа „за" денеска го изгласа Предлог-законот за гаранција на РСМ на обврските по договорот за заем за дополнително ...
  сите 79 | | | веќе видена

  СВР Куманово поднесе кривична пријава против 12 лица: М.Т.(75) од Кратово, И.Д. (42), С.Н. (52), Ј.П. (65) , Д.Ф. (49) и Д.К-С. (64) од Скопје и В.Н. (64) од ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Собранието на Република Северна Македонија со 68 гласа „за” денеска го изгласа Предлог-законот за гаранција на РСМ на обврските по договорот за заем за ...
  сите 79 | | | веќе видена

  СВР Куманово поднесе кривична пријава против 12 лица: М.Т.(75) од Кратово, И.Д. (42), С.Н. (52), Ј.П. (65) , Д.Ф. (49) и Д.К-С. (64) од Скопје и В.Н. (64) од ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Овој празник е утврден во четвртиот век, за да го дефинира правилното почитување на ангелите. Празниот е во чест на сите ангелски чинови. Наречен е Собор на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  ЗА СДСМ "КРИВА" ТРАСА Е НИВНИОТ ПРАВ ПАТ, велат од комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕВо 2014та се означува почеток на автопатот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Со 68 гласа „за“, пратениците денеска на 116. собраниска седница го изгласа Предлог-законот за гаранција од државата за Договор за заем од 179 милиони долари ...
  сите 79 | | | веќе видена