Охрид

  во

  На претстојните избори граѓаните нема да гласаат за имиња, кариери, туку за политички концепти што стојат зад тие луѓе. Не станува збор дали Стево Пендаровски ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На претстојните избори граѓаните нема да гласаат за имиња, кариери, туку за политички концепти што стојат зад тие луѓе. Не станува збор дали Стево Пендаровски ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На претстојните избори граѓаните нема да гласаат за имиња, кариери, туку за политички концепти што стојат зад тие луѓе. Не станува збор дали Стево Пендаровски ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Мицкоски кажа дека СДСМ воопшто не ги исполнија ветувањата кои ги даваа пред граѓаните и дека мислат на граѓаните од едни избори на други и даваат лажни ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Вечерва Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати на митинг пред граѓаните од општина Пробиштип . Мицкоски кажа дека СДСМ воопшто не ги ...
  сите 201 | | | веќе видена

  На претстојните избори граѓаните нема да гласаат за имиња, кариери, туку за политички концепти што стојат зад тие луѓе. Не станува збор дали Стево Пендаровски ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во недела одиме на голема победа! Победа за Stevo Pendarovski низ целата земја, победа за Коста во Охрид, победа за европска, безбедна и развиена Република ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва оствари средба со граѓаните во Штип. Силјановска Давкова ги ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Вечерва Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати на митинг пред граѓаните од општина Пробиштип . Мицкоски кажа дека СДСМ воопшто не ги ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Вечерва Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати на митинг пред граѓаните од општина Пробиштип . Мицкоски кажа дека СДСМ воопшто не ги ...
  сите 201 | | | веќе видена

  СДСМ воопшто не ги исполнија ветувањата кои ги даваа пред граѓаните и дека мислат на граѓаните од едни избори на други и даваат лажни ветувања, рече Мицкоски ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Не се овие само претседателски избори, затоа што можеби за онаа врхушка на СДСМ се ова претседателски избори бидејќи тие за народот и за државата мислат од ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва ги поздрави граѓаните на Штип и им се заблагодари за ...
  сите 154 | | | веќе видена