Охрид

  во

  На Претседателските избори 2019 година, своето право на глас во странство ќе можат да го остварат вкупно 1.782 граѓани во 32 Дипломатско – конзуларни ...
  сите 80 | | | веќе видена

  На Претседателските избори 2019 година, своето право на глас во странство ќе можат да го остварат вкупно 1.782 граѓани во 32 Дипломатско – конзуларни ...
  сите 80 | | | веќе видена

  На Претседателските избори 2019 година, своето право на глас во странство ќе можат да го остварат вкупно 1.782 граѓани во 32 Дипломатско – конзуларни ...
  сите 80 | | | веќе видена

  ТАВ Македонија денеска го прослави заминување на првиот лет на Виз ер од Меѓународниот Аеродром Скопје до Баден – Баден, Аеродромот Карлсруе во Германија, ...
  сите 104 | | | веќе видена

  ДОМ ја изразува својата поддршка на кандидатот за градоначалник на Охрид од СДСМ, д-р Константин Георгиевски кој го прифати барањето на ДОМ, да обезбеди ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во организација на Националниот комитет на Меѓународниот совет за традиционална музика (ИСТМ) за Македонија, од 21 до 26 март, во земјава ќе се реализира ...
  сите 16 | | | веќе видена

  ТАВ Македонија го прослави првиот лет на Виз Ер од Меѓународниот Аеродром Скопје до Баден – Баден во Германија, истовремено обележувајќи го воведувањето на две ...
  сите 104 | | | веќе видена