Охрид

  во

  Комисија на чело со Александар китески, истакнат член на ВМРО ДПМНЕ ќе ја разгледува исплатата на штети од земјотресите во општина Охрид. Градоначалникот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ зборуваше за новите вработувања во ЈП „Охридски комуналец“ и за тоа побара одговор. „Единствено што нè интерсира нас и јавноста е дали годишната ...
  сите 13 | | | веќе видена

  По неодамнешниот снимен јавен настап на Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Охрид во кое беа изнесени низа неточни реченици и со ништо непоткрепени обвинувања должни ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – ВМРО-ДПМНЕ зборуваше за новите вработувања во ЈП „Охридски Комуналец“ и за тоа побара одговор. Единствено што нè интересира ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Од ЈП „Охридски Комуналец“ до медиумите испратија реакција на изнесеното на вчерашната прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Охрид, 15. јануари 2019 (ИНПРЕС) – Со просечен дневен досег од 7,35% и неделен од 13,24%, Супер радио и во четвртиот квартал од 2018 година останува водечка во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ бара разгледување на проблемите кои настанаа при исплата на штетите од земјотресите во општина Охрид во 2017 како и предлог-мерки за нивно ...
  сите 13 | | | веќе видена