Москва

  во

  Во Белград в четврток пристигнува рускиот претседател Владимир Путин, кој со српскиот претседател Александар Вучиќ ќе ја оствари 14-та средба, од кои во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Кремлин силно ги отфрли шплекулациите дека американскиот претседател Доналд Трамп соработувал и правел заговори со рускиот претседател Владимир Путин за време ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Во Белград в четврток пристигнува рускиот претседател Владимир Путин, кој со српскиот претседател Александар Вучиќ ќе ја оствари 14-та средба, од кои во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Македонското МНР реагираше по ставот на руското Министерството за надворешни работи во врска со усвојувањето на измените на Уставот на Република Македонија. ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското Министерство за надворешни работи денеска објави реакција на коментарот на руското МНР во врска со усвојувањето на уставните измени, што ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското МНР реагира по ставот на руското Министерството за надворешни работи во врска со усвојувањето на измените на Уставот на Република Македонија. МНР ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Секој аеродром има автобуси за превоз на патниците и „нормални“ чистачи на снег – Русите отидоа чекор „понапред“ и купија тенк. Аеродромот Домодедово во Москва ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Македонското МНР реагира по ставот на руското Министерството за надворешни работи во врска со усвојувањето на измените на Уставот на Република Македонија. МНР ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското Министерство за надворешни работи денеска објави реакција на коментарот на руското МНР во врска со усвојувањето на уставните измени, што ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското МНР реагираше по ставот на руското Министерството за надворешни работи во врска со усвојувањето на измените на Уставот на Република Македонија.МНР ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Напоменувајќи дека овој Договор не само што не задира во интереси на трети страни, туку суштински придонесува за регионалната стабилност. -Договорот од Преспа ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското Министерство за надворешни работи денеска објави реакција на коментарот на руското МНР во врска со усвојувањето на уставните измени, што ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Македонското Министерство за надворешни работи денеска објави реакција на коментарот на руското МНР во врска со усвојувањето на уставните измени, што ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа не само што не задира во интереси на трети страни, туку суштински придонесува за регионалната стабилност, се вели во реакцијата на ...
  сите 117 | | | веќе видена