Маврово

  во

  Последиците од масовното иселување и од се помалиот број на новородени деца стануваат видливи и оваа учебна година, која официјално започнува в понеделник. ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Претседателот на Сојузот на спортовите на Скопје, Ѓорги Кузмановски , на 77-годишна возраст, и Дејан Момировски , поранешен велосипедист и тренер на 50- ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Во текот на следните денови територијата на државава ќе продолжи да биде под влијание на топла воздушна маса од јужните географски широчини а времето ќе биде ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Ѓорги Кузмановски, претседателот на Сојузот на спортовите на Скопје, со уште еден исчекор за зајакнување на спортот во Македонија. По повод 8 Септември, Денот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  По повод 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија, Сојуз на спортови на Скопје ја организира 7-та велосипедска тура низ Македонија. Овој ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По повод 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија, Сојуз на спортови на Скопје ја организира 7-та велосипедска тура низ Македонија. Овој ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Ѓорги Кузмановски, претседателот на Сојузот на спортовите на Скопје, со уште еден исчекор за зајакнување на спортот во Македонија. По повод 8 Септември, Денот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Од година во година се помал е бројот на првачиња во општина Маврово и Ростуше. За учебната 2018/2019 година во четирите деветолетки запишани се вкупно 52 ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен, информираат од АМСМ. Во соопштението од Авто-мото сојузот на Македонија се ...
  сите 103 | | | веќе видена