Маврово

  во

  На предлог на градоначалникот Шилегов, Советот на Град Скопје на четиринаесетата седница која се одржа на 18ти јули му издаде дозвола за вршење на дејност ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На предлог на градоначалникот Шилегов, Советот на Град Скопје на четиринаесетата седница која се одржа на 18ти јули му издаде дозвола за вршење на дејност ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен, информираат попладнево од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ). Оттаму ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен, информираат попладнево од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ).Оттаму ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Денеска во посета на општина Маврово и Ростуше престојуваат преседателот на партијата “Единствена горанска партија” и пратеник во Собранието на Косово Адем ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен, информираат попладнево од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ). Оттаму ...
  сите 178 | | | веќе видена

  Денеска на третиот ден од временото отворање на граничниот премин „Стрезимир“ на македонско–косовската граница во посета на локалната власт на општина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поради сообраќајна незгода на патниот правец Демир Хисар – Кичево, кај селото Бабино, сообраќајот е во прекин, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Денеска на третиот ден од временото отварање на граничниот премин „Стрезимир“ на македонско–косовската граница во посета на локалната власт на општина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поради сообраќајна незгода на патниот правец Демир Хисар – Кичево, кај селото Бабино, сообраќајот е во прекин, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. ...
  сите 182 | | | веќе видена