Маврово

  во

  ВМРО-ДПМНЕ на состанок на Извршниот комитет донесе одлука за распишување оглас за избор на нови претседатели на општинските комитети во Берово, Босилово, ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледуваше актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ на состанок на Извршниот комитет донесе одлука за распишување оглас за избор на нови претседатели на општинските комитети во Берово, Босилово, ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледуваше актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледуваше актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Центарот за развој на Полошкиот плански регион, поддржан од сите девет општини во Полошкиот Регион и од Министерството за живoтна средина и просторно ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледувала актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледувала актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледувала актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на вчерашната вечер се одржа првата седница на новиот состав на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ при што се разгледуваше актуелната политичка и ...
  сите 168 | | | веќе видена

   Обожава да го поминува времето со дедо ѝ додека ѝ раскажува приказни од младоста, на почетокот имала тешкотии и сакала да се откаже од блогерството, а тоа ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Денеска времето во Македонија ќе биде променливо облачно со сончеви периоди. Попладне ќе има локална појава на нестабилност со краткотраен дожд и ретки грмежи. ...
  сите 175 | | | веќе видена