Маврово

  во

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Снег провејува скоро на цела територија, на повеќе планински превои воведена е забрана ...
  сите 105 | | | веќе видена

  На автопат А1, делница Велес – Градско денеска и утре ќе има промена на режимот на сообраќај поради изведување градежни работи за поставување индуктивни јамки ...
  сите 74 | | | веќе видена