Маврово

  во

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со фонд од 12 милиони евра во текот на 10 години ќе се доквалификуваат кадри за потребите на стопанството. Парите, како што беше речено на денешната ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Формалниот систем за образование не произведува кадри кои имаат квалификации што ги бара приватниот сектор. Потребно е воведување дуално образование, учење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Еколошкото здружение на граѓани „Фронт 21/42“ и Еуронатур, објавија нов прирачник за практична употреба на правото за зачувување на животната средина со ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Владата мора да ја повлече одлуката да се доделат 8 концесии за изградба на мали хидроелектрани, од кои повеќето се во заштитени подрачја и со тоа се ставаат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Васил Јанкула, кој е роден со церебрална парализа, вчера попладне се врати дома во Ресен откако возејќи трицикл направи кружна тура од 800 километри околу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Васил Јанкула, кој е роден со церебрална парализа, вчера попладне се врати дома во Ресен откако возејќи трицикл направи кружна тура од 800 километри околу ...
  сите 12 | | | веќе видена

  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е ...
  сите 75 | | | веќе видена