Маврово

  во

  Според последните информации од ОИК Маврово Ростуше до 15 часот на гласачките места излегле 1.755 што е околу 18,5 проценти од вкупниот број запишани гласачи. ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Во две гостиварски општини Маврово-Ростуше и Врапчиште референдумското изјаснување се одвива без проблеми, а излезеноста е двојно зголемена во споредба со ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Според последните информации од ОИК Маврово Ростуше до 15 часот на гласачките места излегле 1.755 што е околу 18,5 проценти од вкупниот број запишани гласачи. ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија соопшти дека до 13 часот гласале 16 проценти од избирачите. До 13 часот во општина Струмица на гласање излегле 8.393 избирачи, ...
  сите 119 | | | веќе видена

  До 11 часот на 3.480 гласачки места на територијата на Република Македонија гласањето тече мирно и без неправилности. - Од обработените 92,06 отсто од ...
  сите 232 | | | веќе видена

  ДИК: До 13 часот излезноста е 16% Државната изборна комисија соопшти дека до 13 часот гласале 16 проценти од избирачите. До 13 часот во општина Струмица на ...
  сите 162 | | | веќе видена