Маврово

  во

  Зголемена фреквенција на возила изуттринава има на граничниот премин Богородица, каде за излез од Македонија се чека од 15 до 30 минути. На другите гранични ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Зголемена фреквенција на возила изуттринава има на граничниот премин Богородица, каде за излез од Македонија се чека од 15 до 30 минути. На другите гранични ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски денеска заедно со градоначалникот на општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски, преку граничниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски денеска заедно со група на граѓани од општина Маврово-Ростуше преку граничниот премин Стрезимир ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Денешнава посета со косовскиот колега Бејтуш Гаши и директорот на полицијата на Косово Наим Реџа на општината Драгаш во Косово, во организација на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски денеска заедно со група на граѓани од општина Маврово-Ростуше преку граничниот премин Стрезимир ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи на Македонија, Оливер Спасовски денеска заедно со група на граѓани од општина Маврово-Ростуше преку граничниот премин Стрезимир ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Заедно со група на граѓани од општина Маврово-Ростуше преку граничниот премин Стрезимир на македонско–косовската граница ги посетивме граѓаните од место ...
  сите 15 | | | веќе видена