Маврово

  во

  Локалната власт на општина Маврово Ростуше наскро ке започне да врши рециклирање на ПЕТ амбалажата , со што ке придонесе за заштита на загадувањето на реката ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Академија „Анте Поповски“ е основана во рамки на програмските активности на меѓународната поетска манифестација „Анте Поповски – Антево перо“, што се одржа во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Академија „Анте Поповски“ е основана во рамки на програмските активности на меѓународната поетска манифестација „Анте Поповски - Антево перо“, што се одржа во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Репортажа на Горан Паук, новинар од Шибеник: Интересно е дека во Скопје, Охрид, Маврово, Галичник, Јанче, никој не сака отворено да зборува за референдумот. Ни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Општинска организација на Црвениот крст во Гостивар започна со низа крводарителни акции низ средните училишта на подрачјето на општините Гостивар, Врапчиште и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните ...
  сите 50 | | | веќе видена