Маврово

  во

  Викендов близу селото Сенце, во НП „Маврвово“ беше заловен уште еден балкански рис, шести по ред од кога започнаа истражувањата со методот на радиотелеметрија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Според информации кои ги добила и пренесува „Телевизија 24“, и Зоран Ангелов, претседателот на СДСМ Гостивар, е вработен во државната ЕЛЕМ. Тој од пред некој ...
  сите 113 | | | веќе видена

  И претседателот на СДСМ Гостивар, Зоран Ангелов доби работа во државната ЕЛЕМ, објави Тој од пред некој ден е вработен на неопределено време во ХЕЦ „Маврово“. ...
  сите 113 | | | веќе видена

  И претседателот на СДСМ Гостивар, Зоран Ангелов се вработил во државната ЕЛЕМ, објави ТВ 24. Тој од пред некој ден е вработен на неопределено време во ХЕЦ ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Викендов близу селото Сенце, во Националниот парк „Маврово“ беше заловен уште еден балкански рис, шести по ред од кога започнаа истражувањата со методот на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Викендов близу селото Сенце, во Националниот парк „Маврово“ беше заловен уште еден балкански рис, шести по ред од кога започнаа истражувањата со методот на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Викендов близу селото Сенце, во Националниот парк „Маврово“ беше заловен уште еден балкански рис, шести по ред од кога започнаа истражувањата со методот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонците во земјата најчесто ги посетуваат езерата, планините, бањите. Македонските граѓани се повеќе ја шетаат сопствената земја, и ова може да се забележи ...
  сите 9 | | | веќе видена