Кирил

  во

  Од нас зависи дали ќе ја сочуваме одлуката од првиот референдум за Република Македонија во која ќе бидеме свои на своето или правно ќе се укинеме како народ и ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Од нас зависи дали ќе ја сочуваме одлуката од првиот референдум за Република Македонија во која ќе бидеме свои на своето или правно ќе се укинеме како народ и ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Од нас зависи дали ќе ја сочуваме одлуката од првиот референдум за Република Македонија во која ќе бидеме свои на своето или правно ќе се укинеме како народ и ...
  сите 186 | | | веќе видена

  Денес во Кривичниот суд во Скопје закажано е продолжување на судењата за три предмети во надлежност на СЈО – „Титаник“, „Тенк“ и „Тотал“. Последното рочиште за ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Секојдневно децата поминуваат барем неколку часа седејќи пред компјутер, користејќи го мобилниот телефон или гледајќи телевизија, што доведува до телесни ...
  сите 6 | | | веќе видена