Кирил

  во

  Онлајн-настава на 23-те факултети на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје се реализира делумно или целосно. За професори кои не држат онлајн-предавања ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Желбата да работи во образование, го натера професорот Зоран Милевски да одбрани два дипломски труда на Институтот за Информатика на Природно – математичкиот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Професор д-р Владимир Филиповски од Економскиот факултет при Универзитет Св. Кирил и Методиј од Скопје, во свој авторски труд, кој, колоквијално би можеле да ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По најавеното пензионирање на легендарниот Арпад Штербик, со свој коментар на социјалните мрежи се јави и нашиот најдобар ракометар, Кирил Лазаров. Тој и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Кирил Барбареев Проблемот со нашиот образовен систем е во неприлагоденоста и неодреденоста во времето и просторот, нешто слично на римскиот нумерички систем ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во моменти кога државата се соочува пред се со здравствена криза, а потоа и со економска криза предизвикана од појавата на коронавирусот, директорката на ООУ ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тоа се херои, гледајте како се бореа за својата идеја и сами се убија, им рекол турскиот потпоручникот Нијази-бег и наредил почесен плотун над мртвите тела на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Првата серија на антивирусниот лек „фавипиравир“, кој им помага на пациенти со КОВИД-19, ќе се појави на рускиот пазар за околу една недела, изјави директорот ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Второто (Из)вонредно предавање е насловено „Природни катастрофи – предизвиците во деновите што доаѓаат“ и истото ќе се одржи денеска, 7 април, во 18:00 часот. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бугарскиот министер за здравство Кирил Ананиев попладнево издаде наредба со која се воведува привремена забрана за влез на територијата на Бугарија на сите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Бугарскиот министер за здравство Кирил Ананиев попладнево издаде наредба со која се воведува привремена забрана за влез на територијата на Бугарија на сите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Бугарскиот министер за здравство Кирил Ананиев попладнево издаде наредба со која се воведува привремена забрана за влез на територијата на Бугарија на сите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Бугарскиот министер за здравство Кирил Ананиев попладнево издаде наредба со која се воведува привремена забрана за влез на територијата на Бугарија на сите ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Бугарскиот министер за здравство Кирил Ананиев попладнево издаде наредба со која се воведува привремена забрана за влез на територијата на Бугарија на сите ...
  сите 35 | | | веќе видена