Кирил

  во

  Охрид, 5. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Повлечени се точките 65 за делот со Коњско поради регистрирани неправилности и 54 за делот со „Градиште“, информираше денес ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Новинарот Бранко Героски со својата колумна за „Плусинфо“ насловена „Амди Бајрам ќе биде подобар претседателски кандидат од Гордана Силјановска“ ја испровоцира ...
  сите 2 | | | веќе видена

  проф. д-р Кирил Темков Основните и суштински зборови во етиката се добро и зло. Околу нив се врти сѐ. Тие се основа на моралот и со нив се мерат постапките на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Учениците во Македонија стагнираат во постигнувањата на меѓународни тестирања, а над половина од нив не ги развиваат основните компетенции кои им се потребни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Учениците во Македонија стагнираат во постигнувањата на меѓународни тестирања, а над половина од нив не ги развиваат основните компетенции кои им се потребни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Учениците во Македонија стагнираат во постигнувањата на меѓународни тестирања, а над половина од нив не ги развиваат основните компетенции кои им се потребни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Дваесет отсто од светската популација вечерва ќе ја испрати старата и ќе ја пречека кинеската Нова година. Вечерва се слави кинеската Нова година, што ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Дваесет отсто од светската популација вечерва ќе ја испрати старата и ќе ја пречека кинеската Нова година. Вечерва се слави кинеската Нова година, што ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Дваесет отсто од светската популација вечерва ќе ја испрати старата и ќе ја пречека кинеската Нова година. Вечерва се слави кинеската Нова година, што ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Темата на Меѓународната недела е инспирирана од неопходноста наставно-научниот кадар да ги сподели искуствата со повеќекратните предизвици со кои се соочува во ...
  сите 4 | | | веќе видена