Кирил

  во

  На последната седница на Надзорниот одбор на Македонска банка Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кирил Колемишевски е именуван за вршител на должност член на Управен одбор – главен извршен директор на банката, информира банката преку Македонската берза. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје.Oваа одлука е донесена на седницата на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во туѓина познатиот македонски поет, прозаист, драматург, филмски сценарист и режисер, а и колумнист, Александар Русјаков, го означуваат како македонски ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Една недела пред шестото издание на Интернационалниот поетски фестивал „Литературни искри“ во Гостивар, од печат излезе заедничката збирка на песни од автори, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Петок, 24 мај 2019 година, Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани на Македонија, соопшти Министерството за ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на ...
  сите 5 | | | веќе видена