Истанбул

  во

  Неколку пати сум казнуван по ради моите пишувања со кои се обидувам да го подржам работењето на СЈО, институцијата во која сум вработен како „необичен“ ...
  | | веќе видена

  Дел од македонските граѓани веќе ги спакуваа куферите и заминаа во некои атрактивни туристички дестинации, за дочек на Новата 2019 година. Како што велат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Турските медиуми објавија видеоснимка која прикажува како саудискиот специјален тим за егзекуција изнесуваат вреќи во кои се верува дека се наоѓаат посмртните ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ислам Сломани се најде во незгодна ситуација, откако побарал од раководството на Фенербахче спогодбено да се прекине договорот за позајмица од Лестер, но ...
  сите 9 | | | веќе видена