Истанбул

  во

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите при уривањето на зградата во Истанбул, што се случи во средата, се зголеми на 21 лице, соопшти турскиот министер за внатрешни работи Сулејман ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 18 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Бројот на жртвите од уривањето на осумкатната станбена зграда во Истанбул порасна на 17, рече денеска турскиот министер за внатрешни работи Сулејман Сојлу. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 18 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Администрацијата на Доналд Трамп задоцни да подготви извештај до Конгресот во определениот рок за тоа дали Белата куќа смета дека престолонаследникот на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 18 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 18 жртви, потврди турскиот министер за внатрешни работи, Сулејман Сојлу, јави агенцијата ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Администрацијата на Доналд Трамп задоцни да подготви извештај до Конгресот во определениот рок за тоа дали Белата куќа смета дека престолонаследникот на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Администрацијата на Доналд Трамп задоцни да подготви извештај до Конгресот во определениот рок за тоа дали Белата куќа смета дека престолонаследникот на ...
  сите 57 | | | веќе видена