Истанбул

  во

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган е прогласен за „најистакнат светски лидер“ во истражување во арапскиот свет, спроведено од медиумската групација ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Постолимписката 2019 година ќе биде година без Светско првенство во фудбал, но тоа не значи дека ќе изостанат големите приредби. Светските првенства во ракомет ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Турска провладина телевизија објави видео снимка, на која се гледаат мажи како носат куфери, во кои веројатно се наоѓаат останките на саудискиот новинар Џамал ...
  сите 63 | | | веќе видена