Египет

  во

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лавов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс“ излета од пистата додека се ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лавов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс" излета од пистата додека се ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лавов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс” излета од пистата додека се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лавов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс“ излета од пистата додека се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лвов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс“ излета од пистата додека се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Неколку летови се одложени на меѓународниот аеродром во украинскиот град Лавов откако патнички авион на „Туркиш ерлајнс“ излета од пистата додека се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Евангелието по Матеј прикажува трагична сцена: кралот на Јудеа, Ирод, чувствувајќи се загрозен од раѓањето на бебе за кое мислел дека еден може да му го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Подготвил: Дарко Јаневски Приказната за раѓањето на Исус опишана кај Лука, поаѓа од тоа дека Јосиф и Марија морале да се вратат во Витлеем, бидејќи секој морал ...
  сите 3 | | | веќе видена