Египет

  во

  Најголемите фудбалски ѕвезди заработуваа огромни суми од кои обичните луѓе добиваат вртоглавици. Иако за најголемиот дел од нив вообичаено е да бидат во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Конфедерацијата која се распаѓа, се случува криза на национална основа. Малцинство во државата формира паравоена формација да се отцепи, да формира ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во државата Аверна, која е мултиетничка, се случува конфликт меѓу повеќе етнички заедници. Во Конфедерацијата која се распаѓа, се случува криза на национална ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во државата Аверна, која е мултиетничка, се случува конфликт меѓу повеќе етнички заедници. Во Конфедерацијата која се распаѓа, се случува криза на национална ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Балканската рута за мигрантите неколку години е затворена, но илегалните патишта не се. Тие и натаму бегаат од тешкиот живот во нивните земји и тргнуваат на ...
  сите 7 | | | веќе видена