Египет

  во

  Првата дама на САД, Меланија Трамп ја прошета Кенија во текот на својата самостојна турнеја низ Африка, а потоа, допатува во Египет каде ќе се состане со ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Доктор Денис Меквеги и Надја Мурад се овогодинешните лауреати на Нобеловата награда за мир поради нивните напори за запирање на користењето сексуално насилство ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Доктор Денис Меквеги и Надја Мурад се овогодинешните лауреати на Нобеловата награда за мир поради нивните напори за запирање на користењето сексуално насилство ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Доктор Денис Меквеги и Надја Мурад се овогодинешните лауреати на Нобеловата награда за мир поради нивните напори за запирање на користењето сексуално насилство ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Доктор Денис Меквеги и Надја Мурад се овогодинешните лауреати на Нобеловата награда за мир поради нивните напори за запирање на користењето сексуално насилство ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Самостојните патувања се традиција кај првите дами на САД. Фотографиите со Меланија Трамп како гушка африкански деца го обиколија светот и ги стопли срцата и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Првата дама Меланија Трамп продолжува со еднонеделната посета на Африка. Кратко по нејзиното пристигнување во главниот град на Гана, Акра таа посети болница и ...
  сите 41 | | | веќе видена