Египет

  во

  Египетската мистерија стара 2.000 години конечно била решена кога археолозите пронашле убаво сочуван брод, за кој прв пат се пишувало во 5-тиот век пред новата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Тренерот на ракометарите на Вардар, Роберто Гарсија Парондо, за шпанскиот дневен спортски лист „Ас“ открива дека сезонава биле исплатени само еден месец, а ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Војниците на „Ансар Алах“, Хутите, го нападнаа нафтоводот на саудиската нафтена компанија, „Арамко“ по налог на Иран, тврди заменикот на саудискиот министер за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Војниците на „Ансар Алах“, Хутите, го нападнаа нафтоводот на саудиската нафтена компанија, „Арамко“ по налог на Иран, тврди заменикот на саудискиот министер за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Египетската влада сака да го премести своето седиште во нов главен град во пустината од средината на 2020 година, но проектот вреден 58 милијарди долари e со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Археолозите дојдоа до научни сознанија кои укажуваат како биле градени Големите пирамиди во Гиза пред повеќе од 4.500 години.Тие се едно од седумте светски ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Археолозите дојдоа до научни сознанија кои укажуваат како биле градени Големите пирамиди во Гиза пред повеќе од 4.500 години. Тие се едно од седумте светски ...
  сите 6 | | | веќе видена