Египет

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп предизвика гнев кога 200 милиони долари помош кои беа наменети за Палестинците ги пренасочил за други цели, велат од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп прераспределил за други цели 200 милиони долари од помошта коишто беа наменети за Палестинците, изјавил во петокот висок ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во летувалиштето Хургада на Црвеното море во Египет, двајца британски туристи починале, а поради нивната смрт од хотелот евакуирани се 300 туристи. Починале ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вистинска драма се одиграла во Хургада откако во хотелот „Стајгенбергер Аква Меџик“ починале две лица, а најмалку 40 се во тешка состојба поради наводно ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Вистинска драма се одиграла во Хургада откако во хотелот „Стајгенбергер Аква Меџик“ починале две лица, а најмалку 40 се во тешка состојба поради наводно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во летувалиштето Хургада на Црвеното море во Египет, двајца британски туристи починале, а поради нивната смрт од хотелот евакуирани се 300 туристи. Починале ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британската туристичка компанија „Томас Кук“ објави дека евакуирала 301 турист од хотел во Хургада, Египет, откако двајца туристи починале под сè уште нејасни ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Британската туристичка компанија „Томас Кук“ ги евакуираше сите свои гости во Египет по неразјаснетата смрт на еден британски пар. Сопружниците починале додека ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Британската туристичка компанија „Томас Кук“ објави дека евакуирала 301 турист од хотел во Хургада, Египет, откако двајца туристи починале под сè уште нејасни ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британската туристичка компанија „Томас Кук“ објави дека евакуирала 301 турист од хотел во Хургада, Египет, откако двајца туристи починале под се уште нејасни ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Британската туристичка компанија Томас Кук соопшти денеска дека евакуирале 301 турист од хотел во Хургада во Египет откако двајца туристи починале под ...
  сите 17 | | | веќе видена