Египет

  во

  Ќерката на Џон и Сузан Купер, британскиот пар кој починал за време на одморот во Египет, тврди дека телата на нивните родители биле испратени без некои органи. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Ќерката на Џон и Сузан Купер, британскиот пар кој починал за време на одморот во Египет, тврди дека телата на нивните родители биле испратени без некои органи. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Именден празнуваа оние кои го носат неговото име. Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Именден празнуваа оние кои го носат неговото име. Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Именден празнуваа оние кои го носат неговото име. Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Именден празнуваа оние кои го носат неговото име.Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Именден празнуваа оние кои го носат неговото име. Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Денеска е Св. апостол и евангелист Лука. Покрај дванаесетте, постоеја и други 70 апостоли. Во редот на тие 70 беше и свети Лука. Роден е во Антиохија. Во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Египетски суд го ослободи авторот на книга во која се критикува египетската економија, откако пред една недела беше приведен и испитуван за објавување на лажни ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Белгиската манекенка, која минатата година била уапсена во Египет поради голотија, предизвикала контроверзи по фотографирањето во Турција, каде во Аја Софија ...
  сите 2 | | | веќе видена