Египет

  во

  Домаќините на Африканскиот куп на нации, Египет, ја забележаа и втората победа во вториот меч на натпреварувањето, покажувајќи дека се едни од главните ...
  сите 13 | | | веќе видена

  росторот е само 12 километри широк и Израелците лесно може да поминат низ него.Научниците од Томас Фондацијата од Велика Британија ycпеаја да го најдат точното ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Скандал се појави на Купот на конфедерации кој се игра во Египет. Фудбалскиот репрезентативец на Египет, играчот на грчки ПАОК, Амр Варда денеска е исфрлен од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Скандал се појави на Купот на конфедерации кој се игра во Египет. Фудбалскиот репрезентативец на Египет, играчот на грчки ПАОК, Амр Варда денеска е исфрлен од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Многу Арапи се изјасниле дека не се религиозни, според резултатите од најобемната и најдеталната анализа спроведена во последно време на Блискиот Исток и во ...
  сите 72 | | | веќе видена