ДПА

  во

  Уставните измени во третата и последна фаза се на дневен ред на денешното продолжение на собраниската седница, откако вчера со 78 гласови „за“ беше усвоен ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Собраниската седница на која треба да се донесат уставните амандмани како последна фаза од спроведувањето на Договорот од Преспа продолжува денеска во 13 ...
  сите 171 | | | веќе видена

  Уставните измени во третата и последна фаза се на дневен ред на денешното продолжение на собраниската седница, откако вчера со 78 гласови „за“ беше усвоен ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Иако цела македонска јавност беше во очекување на исходот од гласањето во Собранието за Уставните амандмани и промена на Уставното име на Република Македонија, ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Вашата позитивна одлука тука во Собранието денеска ја приближува Македонија до членството во НАТО, до моментот кога македонското знаме гордо ќе се вее на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Да се издигнеме над делбите и да гледаме како се вее нашето знаме пред Брисел, порача премиерот Зоран Заев на продолжението на денешната собраниска седница за ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Oбраќањето на премиерот Зоран Заев пред собраниските пратеници кои ќе треба да гласаат „за“ или „против“ уставните измени, беше дел од денешната собраниска ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Вашата позитивна одлука, тука во Собранието, денеска ја приближува Македонија до членството во НАТО, до моментот кога македонското знаме гордо ќе се вее на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вашата позитивна одлука тука во Собранието денеска ја приближува Македонија до членството во НАТО, до моментот кога македонското знаме гордо ќе се вее на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вашата позитивна одлука тука во Собранието денеска ја приближува Македонија до членството во НАТО, до моментот кога македонското знаме гордо ќе се вее на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Вашата позитивна одлука тука во Собранието денеска ја приближува Македонија до членството во НАТО, до моментот кога македонското знаме гордо ќе се вее на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Ние сме генерацијата што ги решава проблемите. Имаме кристална потврда за македонскиот идентитет, македонскиот идентитет за севкупна употреба, конечно. ...
  сите 27 | | | веќе видена