ДПА

  во

  Со слушање на нови аудио разговори предложени од Специјалното јавно обвинителство кои се “реплика” на доказите на обвинетите, а се однесуваат на гласањето во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со репродуцирање на 8 необјавени бомби во кривичниот суд како реплика на доказите на одбраната, продолжи судењето за предметот „Титаник 2″. Првите два ...
  сите 15 | | | веќе видена

  „Падна Струмица. Ги поебавме во задња минута“, му кажува ексминистерот за здравство Никола Тодоров на уредникот на „Сител“, Драган Павловиќ Латас, за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот на СЈО „Титаник 2“ се преслушуваа бомби, меѓу кои и разговор меѓу Драган Павловиќ Латас и побегнатиот екс премиер Никола ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во случајот „Титаник 2“, се слушаа бомби, односно разговори меѓу обвинетите во овој предмет Драган Павловиќ – Латас и поранешниот премиер ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со слушање на нови аудио разговори предложени од Специјалното јавно обвинителство кои се „реплика” на доказите на обвинетите, а се однесуваат на гласањето во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за случајот „Титаник 2“ за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013, беа слушнати неколку телефонски разговори каде главниот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Скопје, 24 декември 2018 (МИА) – Со слушање на нови аудио разговори предложени од Специјалното јавно обвинителство кои се “реплика” на доказите на обвинетите, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со слушање на нови аудио разговори предложени од Специјалното јавно обвинителство, кои се „реплика” на доказите на обвинетите, а се однесуваат на гласањето во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  „Падна Струмица. Ги поебавме во задња минута“, му кажува ексминистерот за здравство Никола Тодоров на уредникот на „Сител“, Драган Павловиќ Латас, за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Со слушање на нови аудио разговори предложени од Специјалното јавно обвинителство кои се “реплика” на доказите на обвинетите, а се однесуваат на гласањето во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Со репродуцирање на 8 необјавени бомби во кривичниот суд како реплика на доказите на одбраната, продолжи судењето за предметот ,,Титаник 2″. Првите два ...
  сите 29 | | | веќе видена