ДПА

  во

  На вчерашната средба со коалициските партнери СДСМ постигнале начелна согласност дека ќе се заложат за изнаоѓање на консензуален претседателски кандидат, а ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Започна средбата помеѓу Заев и Ахмети во Клубот на пратениците, каде се разговара за консензулане претседател на претсотјните претседателски изборо. Како што ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети во Клубот на пратениците ја почнаа средбата на која ќе се разговара за претстојните претседатели избори и ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети во Клубот на пратениците ја почнаа средбата на која ќе се разговара за претстојните претседатели избори и ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети денеска во Клубот на пратениците треба да одржат средба во врска со претстојните претседатели избори и ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети денеска во Клубот на пратениците треба да одржат средба во врска со претстојните претседатели избори и ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети денеска во Клубот на пратениците треба да одржат средба во врска со претстојните претседатели избори и ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети денеска на средбата што ќе се одржи во 12.30 часотво Клубот на пратениците треба да разговараат ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Лидерите на СДСМ и на ДУИ, Зоран Заев и Али Ахмети денеска во Клубот на пратениците треба да одржат средба во врска со претстојните претседатели избори и ...
  сите 179 | | | веќе видена