ДПА

  во

  Спикерот на венецуелското Национално собрание, Хуан Гуаидо денеска се прогласи за вршител на должноста претседател на Венецуела. – Денеска, на 23 јануари, ...
  сите 476 | | | веќе видена

  Спикерот на венецуелското Национално сoбрание, Хуан Гуаидо денеска се прогласи за вршител на должноста претседател на Венецуела. – Денеска, на 23 јануари, ...
  сите 487 | | | веќе видена

  Судскиот процес за „Титаник 2“ на СЈО привршува и завршните зборови на специјалните обвинители Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски денеска судијата Огнен Ставрев ги ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд денеска ќе се одржи рочиште за предметот „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, што се наоѓа во доказна постапка, и се однесува на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2“ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 2″ на Специјалното јавно обвинителство, продолжува на 29 јануари со изведување ...
  сите 39 | | | веќе видена