ДПА

  во

  Американската администрација е подготвена да тргне по примерот на функционерите од сојузните држави и почна Американците да ги советува надвор од своите домови ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Американската администрација е подготвена да тргне по примерот на функционерите од сојузните држави и почна Американците да ги советува надвор од своите домови ...
  сите 202 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Австралија следната недела ќе ја соопшти својата одлука на жалбата за ослободување на кардиналот Џорџ Пел, кој е осуден за сексуална ...
  сите 22 | | | веќе видена

  ДПА бара еднократна парична помош за социјално ранливите категорија кои едвај опстануваат во време на ширење на коронавирус. Од Комисијата за социјални работи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повеќе од 12.000 лица аплицирале за астронаути во новата програма на НАСА- „Артемис“, соопштија од вселенската агенција, јави ДПА Вселенската агенција го доби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Комисијата за социјална политика при Демократската партија на Албанците на прес-конференција ги критикуваше постапките на властите во ситуација на пандемија во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повеќе од 12.000 лица аплицирале за астронаути во новата програма на НАСА- „Артемис“, соопштија од вселенската агенција, јави ДПА Вселенската агенција го доби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Повеќе од 12.000 лица аплицирале за астронаути во новата програма на НАСА- „Артемис“, соопштија од вселенската агенција, јави ДПА Вселенската агенција го доби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Повеќе од 12.000 лица аплицирале за астронаути во новата програма на НАСА- „Артемис“, соопштија од вселенската агенција, јави ДПА. Вселенската агенција го доби ...
  сите 17 | | | веќе видена

  „Од граѓаните сè уште се бара да го минимизираат контактот со лица надвор од непосредното семејство или сопственото домаќинство и за време на велигденските ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Тајван ќе донира 10 милиони маски за земјите кои се најтешко погодени од новата пандемија на коронавирус, изјави денеска претседателката Цај Инг-Вен. Тајван ќе ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Американската сојузна држава Калифорнија денеска го објави планот за порано ослободување на 3.500 затвореници, загрижена за нивната безбедност поради опасноста ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирус предизвика недостиг на некои артикли во германските продавници, како тоалетна хартија, а паниката кај граѓаните оди дотаму што дури ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Тајван ќе донира 10 милиони маски за земјите кои се најтешко погодени од новата пандемија на коронавирус, изјави денеска претседателката Цај Инг-Вен. Тајван ќе ...
  сите 100 | | | веќе видена

  „И досега се крадеше од гробишта, секогаш исчезнувале метали како бакар или месинг. Но, да се краде тоалетна хартија од тоалетите на гробиштата, тоа досега не ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Тајван ќе донира 10 милиони маски за земјите кои се најтешко погодени од новата пандемија на коронавирус, изјави денеска претседателката Цај Инг-Вен. Тајван ќе ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Тајван ќе донира 10 милиони маски за земјите кои се најтешко погодени од новата пандемија на коронавирус, изјави денеска претседателката Цај Инг-Вен. Тајван ќе ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Американската сојузна држава Калифорнија денеска го објави планот за порано ослободување на 3.500 затвореници, загрижена за нивната безбедност поради ...
  сите 37 | | | веќе видена