ДПА

  во

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Крилото на БЕСА на Билал Касами нема да учествува во заедничката кампања со парламентарните групи кои го поддржуваат референдумот. Тој вечерва по завршувањето ...
  сите 67 | | | веќе видена

  По средбата немаше официјални изјави, а најавено е соопштение за јавноста. На средбата која се одржа на иницијатива на премиерот и претседател на СДСМ, Зоран ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Крилото на БЕСА на Билал Касами нема да учествува во заедничката кампања со парламентарните групи кои го поддржуваат референдумот. Тој вечерва по завршувањето ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Заврши средбата на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство ...
  сите 77 | | | веќе видена

  На средбата која се одржува на иницијатива на премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев, присуствуваат лидерите на ДУИ, НСДП, ДПА, ДОМ, Демократски сојуз, ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Крилото на БЕСА на Билал Касами нема да учествува во заедничката кампања со парламентарните групи кои го поддржуваат референдумот. Тој вечерва по завршувањето ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Пред малку заврши средбата на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Пред малку заврши средбата на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Започна средбата на лидерите на политичките партии кои го поддржуваат референдумот. На средбата која се одржува на иницијатива на премиерот и претседател на ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Почна средбата на лидерите на политичките партии кои го поддржуваат референдумот Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Започна средбата на лидерите на политичките партии кои го поддржуваат референдумот. На средбата која се одржува на иницијатива на премиерот и претседател на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Почна средба на лидерите на политичките партии кои даваат поддршка на референдумот на 30-ти септември и процесите кои се во насока на полноправно членство на ...
  сите 56 | | | веќе видена