ДПА

  во

  Сите политички партии во Македонија во 2008 година биле против предлогот на медијаторот Метју Нимиц за име со географска одредница за употреба во меѓународни ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Група мигранти, кои чекале депортација од Австрија, ја запалиле ќелијата во која се наоѓале. Неколкумина се повредени при пожарот. Петмина Авганистанци, на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Двајца спасувачи загинаа во борба со свелечиштата што ги предизвика моќниот тајфун Мангхут на Филипините. - Пријавени се над 40 случаи на лизгање на земјиште ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Двајца спасувачи загинаа во борба со свелечиштата што ги предизвика моќниот тајфун Мангхут на Филипините. - Пријавени се над 40 случаи на лизгање на земјиште ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Група мигранти, кои чекале депортација од Австрија, ја запалиле ќелијата во која се наоѓале. Неколкумина се повредени при пожарот. Петмина Авганистанци, на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Двајца спасувачи загинаа во борба со свлечиштата што ги предизвика моќниот тајфун Мангхут на Филипините. – Пријавени се над 40 случаи на лизгање на земјиште во ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Лидерот на ДПА, Мендух Тачи, како што стои во соопштението на партијата, во своето обраќање пред граѓаните на општина Студеничани, меѓу другото, посочи дека ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Демократската партија на Албанците кампањата за референдумот вечерва ја продолжи во општина Студеничани, под мотото „Еден чекор напред, за во НАТО и ЕУ!” ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Демократската партија на Албанците кампањата за референдумот вечерва ја продолжи во општина Студеничани, под мотото "Еден чекор напред, за во НАТО и ЕУ!" ...
  сите 38 | | | веќе видена