ДПА

  во

  Најмалку 97 лица загинаа во изминативе три дена во судири меѓу припадници на сирискиот огранок на Ал Каеда и на протурска бунтовничка група во севените и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Хрватска денеска му постави на Израел краен рок до 11. јануари за надминување на недоразбирањата со САД околу продажбата на 12 авиони од типот „Ф-16 Барак“ на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Хрватска денеска му постави на Израел краен рок до 11 јануари за надминување на недоразбирањата со САД околу продажбата на 12 авиони од типот „Ф-16 Барак“ на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Хрватска денеска му постави на Израел карен рок до 11 јануари за надминување на недоразбирањата со САД околу продажбата на 12 авиони од типот „Ф-16 Барак“ на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Властите веруваат дека станува збор за намерни напади на странци. Четири лица се повредени во Ботроп на западот на Германија, а една во околниот Есен, додека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Според пишувањата на „Тагесшпигел“, Канцеларијата на германскиот јавен обвинител, која се занимава со злосторства поврзани со тероризам, ја разгледува можноста ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Според пишувањата на „Тагесшпигел“, Канцеларијата на германскиот јавен обвинител, која се занимава со злосторства поврзани со тероризам, ја разгледува ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Според пишувањата на „Тагесшпигел“, Канцеларијата на германскиот јавен обвинител, која се занимава со злосторства поврзани со тероризам, ја разгледува ...
  сите 7 | | | веќе видена