ДПА

  во

  Претседателот на Демократската Партија на Албанците, Мендух Тачи на средбата со заменик-помошникот државен секретар, Метју Палмер разговарале за актуелната ...
  сите 140 | | | веќе видена

  Сто четириесет и осум избирачки места во Авганистан останаа затворени поради закани по безбедноста на вториот ден од парламентарните избори, јави ДПА. – Од 401 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сто четириесет и осум избирачки места во Авганистан останаа затворени поради закани по безбедноста на вториот ден од парламентарните избори, јави ДПА.– Од 401 ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата има рок од 15 дена да достави нацрт-предлог за уставните измени, откако Собранието ја заврши својата обврска. Откако нацрт-предлогот ќе биде доставен, ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп ги оквалификува како „добар прв чекор” извршените од Саудиска Арабија апсења во врска со смртта на Џамал Кашоги и додаде дека ...
  сите 444 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп ги оквалификува како „добар прв чекор" извршените од Саудиска Арабија апсења во врска со смртта на Џамал Кашоги и додаде дека ...
  сите 502 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп ги оквалификува како „добар прв чекор” извршените од Саудиска Арабија апсења во врска со смртта на Џамал Кашоги и додаде дека ...
  сите 504 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп ги оквалификува како „добар прв чекор" извршените од Саудиска Арабија апсења во врска со смртта на Џамал Кашоги и додаде дека ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп ги оквалификува како „добар прв чекор" извршените од Саудиска Арабија апсења во врска со смртта на Џамал Кашоги и додаде дека ...
  сите 528 | | | веќе видена

  Германската влада годинава одобри продажба на оружје на Саудиска Арабија во вредност од нешто помалку од половина милијарда евра, така што кралството е втор по ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Германската влада годинава одобри продажба на оружје на Саудиска Арабија во вредност од нешто помалку од половина милијарда евра, така што кралството е втор по ...
  сите 159 | | | веќе видена