ДПА

  во

  Полицијата вчера привела околу 1.300 лица кои учествуваа на неодобрениот протест пред канцеларијата на градоначалникот на Москва, соопшти денеска ДПА ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Полицијата вчера привела околу 1.300 лица кои учествуваа на неодобрениот митинг пред канцеларијата на градоначалникот на Москва, соопшти денеска ДПА ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Повеќе од 250 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренсе ДПА. Стотици руски активисти протестираа ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Најмалку девет цивили загинаа денеска во воздушен напад на владините авиони врз бунтовничкиот град Ариха, во заверозападна Сирија, јавија набљудувачите од ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Граѓаните на Тунис денеска се збогуваа од својот прв демократски избран претседател Бежи Каид Есебси, на погребот на кој присуствуваа лидери од Франција, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Граѓаните на Тунис денеска се збогуваа од својот прв демократски избран претседател Бежи Каид Есебси, на погребот на кој присуствуваа лидери од Франција, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Најмалку девет цивили загинаа денеска во воздушен напад на владините авиони врз бунтовничкиот град Ариха, во заверозападна Сирија, јавија набљудувачите од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Повеќе од 250 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренсе ДПА. Стотици руски активисти протестираа ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Повеќе од 600 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренесе ДПА. Според московската полиција, околу ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Повеќе од 250 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренсе ДПА. Стотици руски активисти протестираа ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Повеќе од 500 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренсе ДПА. Според московската полиција, околу ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Граѓаните на Тунис денеска се збогуваа од својот прв демократски избран претседател Бежи Каид Есебси, на погребот на кој присуствуваа лидери од Франција, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќе од 250 лица се уапсени за време на денешниот протест во Москва, наведуваат активисти за човекови права, пренесе ДПА. Стотици руски активисти протестираа ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Граѓаните на Тунис денеска се збогуваа од својот прв демократски избран претседател Бежи Каид Есебси, на погребот на кој присуствуваа лидери од Франција, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Најмалку девет цивили загинаа денеска во воздушен напад на владините авиони врз бунтовничкиот град Ариха, во заверозападна Сирија, јавија набљудувачите од ...
  сите 36 | | | веќе видена