Џон

  во

  Бредли Џон (14) е пронајден мртов во тоалетот од католичкото училиште „Сент Џон Лојд“ на 12 август, недолго откако неговите родители на управата на училиштето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Бредли Џон (14) е пронајден мртов во тоалетот од католичкото училиште „Сент Џон Лојд“ на 12 август, недолго откако неговите родители на управата на училиштето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Бредли Џон (14) е пронајден мртов во тоалетот од католичкото училиште „Сент Џон Лојд“ на 12 август, недолго откако неговите родители на управата на училиштето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  14-годишниот Бредли Џон е пронајден мртов во училишниот тоалет во католичкото училиште "Сент Џон Лојд" во Лианели на 12. август, кратко откако неговите ...
  сите 4 | | | веќе видена