Џон

  во

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Првата дама на САД, Меланија Трамп побарала од Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката на советникот за национална безбедност, Мира Рикардел, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Ова го изјавила портпаролката на канцеларијата на Меланија Трамп, Стефани Гришам. Инаку, Рикардел, која е родена како Радиеловиќ и има потекло од Хрватска, за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Претседателот Доналд Трамп го предложи бившиот командант на Централната команда на САД, Џон Абизејд, за американски амбасадор во Саудиска Арабија. Местото е ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Првата дама на САД Меланија Трамп побара Белата куќа да ја прекине соработката со заменичката советник за национална безбедност Мира Рикардел, изјави ...
  сите 39 | | | веќе видена