Џон

  во

  Авионот на „Туркиш ерлајнс“ безбедно слетал на њујоршкиот аеродром после сериозни турбуленции во кои повеќе од 32 луѓе се повредени, сооопштија претставници од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека ќе биде „многу разочаран“ доколку Северна Кореја ги обнови нуклеарните проби, откако неодамна се сретна со ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека ќе биде „многу разочаран" доколку Северна Кореја ги обнови нуклеарните проби, откако неодамна се сретна со ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Авион на Туркиш Ерлајнс безбедно слетал на њујоршкиот аеродром после сериозни турбуленции во кои повеќе од 32 лица се повредени. Авионот полетал од Истанбул до ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека ќе биде „многу разочаран“ доколку Северна Кореја ги обнови нуклеарните проби, откако неодамна се сретна со ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Авион на Туркиш Ерлајнс безбедно слетал на њујоршкиот аеродром после сериозни турбуленции во кои повеќе од 32 лица се повредени. Авионот полетал од Истанбул до ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Авион на Туркиш Ерлајнс безбедно слетал на њујоршкиот аеродром после сериозни турбуленции во кои повеќе од 32 лица се повредени. Авионот полетал од Истанбул до ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека ќе биде „многу разочаран“ доколку Северна Кореја ги обнови нуклеарните проби, откако неодамна се сретна со ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Авионот на „Туркиш ерлајнс“ кој слета во Њујорк, поради огромните турбуленции од неговите патници повредени се 32. Авионот летал на редовна линија од Истанбул ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Финска е најсреќната земја на светот, но староста на населението во оваа држава е она што ја загрижува тамошната влада, па поради тоа бараат работници од други ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Авионот на „Туркиш ерлајнс“ кој слета во Њујорк, поради огромните турбуленции од неговите патници повредени се 32. Авионот летал на редовна линија од Истанбул ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Вкупно 30 лица кои вчера биле на лет од Истанбул до Њујорк биле повредени откако авионот на „Туркиш Ерлајнс“ во кој се наоѓале бил зафатен со силни ...
  сите 49 | | | веќе видена