Берлин

  во

  Министерите за внатрешни работи на Македонија и Германија, Оливер Спасовски и Хорст Зехофер, во вторник ќе го потпишат договорот за реципрочно признавање на ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Ватерполо-репрезентацијата на Австралија го направи најголемото изненадување и вчера играше во финалето на Светскиот куп во Берлин, против Унгарија. Австралија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од денеска до 21 септември во Кинотеката на Македонија ќе бидат прикажани пет филма за бурните настани во 1968. Програмата е насловена „Филмови за ’68: ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сите македонски државјани кои живеат и работат во Германија ќе може да здривнат. На декларацијата за признавање и замена на возачки дозволи мешу Македонија и ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Един Дервишхалидовиќ (56) алиас Дино Мерлин е еден од најуспешните и најпопуларни пејачи на Балканот. Мерлин важи за семеен човек,а своето семејство го крие од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерите за внатрешни работи на Македонија и Германија, Оливер Спасовски и Хорст Зехофер, во вторник ќе го потпишат договорот за реципрочно признавање на ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Околу приватниот живот на познатиот босански пејач, Дино Мерлин малку се знае, па така ретко кој знае дека е во брак со сопругата Лејла и има две деца, синот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Околу приватниот живот на познатиот пејач Дино Мерлин малку се знае, Па така ретко кој знае дека е во брак со сопругата Лејла и има две деца, синот Хамзи и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За приватниот живот на Дино Мерлин малку се знае, па така ретко кој знае дека во бракот со сопругата Лејла има две деца, синот Хамза и ќерката Наида.Неговите ...
  сите 9 | | | веќе видена