Берлин

  во

  Размената на територии меѓу Косово и Србија е реална опција ако истраат на тоа локалните лидери, а дозволат големите сили, но тоа на долги патеки би бил чекор ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во позитивна атмосфера беше пречекан Претседателот на Владата на Република Македонија и претседател на СДСМ, Зоран Заев од граѓаните на општина Карпош со кои ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Германските власти го отфрлија случајот во кој 10-годишно момче од Авганистан силуваше соученик, за време на училишно патување. Според информациите, случајот е ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Размената на територии меѓу Косово и Србија е реална опција ако истраат на тоа локалните лидери, а дозволат големите сили, но тоа на долги патеки би бил чекор ...
  сите 252 | | | веќе видена

  Германските власти го отфрлија случајот во кој 10-годишно момче од Авганистан силуваше соученик за време на училишно патување. Според информациите, случајот е ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Размената на територии меѓу Косово и Србија е реална опција ако истраат на тоа локалните лидери, а дозволат големите сили, но тоа на долги патеки би бил чекор ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во позитивна атмосфера беше пречекан Претседателот на Владата на Република Македонија и претседател на СДСМ, Зоран Заев од граѓаните на општина Карпош со кои ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Германските власти го отфрлија случајот во кој 10-годишно момче од Авганистан силуваше соученик, за време на училишно патување. Според информациите, случајот е ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Премиерот Заев од граѓанската трибина во Карпош: Светот со почести и огромна почит пружа поддршка за Македонија, да ја прифатиме подадената рака од ЕУ и НАТО! ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Практиката на доаѓање или повикување странски политичари и лидери заради добивање одредена поддршка за политиките што се водат од страна на политичките ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Македонија не заостанува многу зад светските трендови на технологија, бидејќи има една линија на пораст во интересот и потршувачката на големи модерни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Новото лево ориентирано движењето „Ауфштеен” (Исправи се) беше официјално претставено денеска во Германија. Лидерката на движењето Сара Вагенкнехт и двајца ...
  сите 3 | | | веќе видена

  – Донатори од целиот свет на конференција во Берлин ветија дека ќе дадат уште две милијарди долари за земјите од регионот на езерото Чад во Африка. Ветените ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Новото лево ориентирано движењето „Ауфштеен” (Исправи се) беше официјално претставено денеска во Германија.Лидерката на движењето Сара Вагенкнехт и двајца ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Германската полиција денеска соопшти дека неколку од заканувачките писма со бел прашок биле испратени во амбасадите на САД и Израел во Берлин.Според АП, било ...
  сите 11 | | | веќе видена