Берлин

  во

  Германската економија регистрирала пад во вториот квартал на 2019-та година, што поттикнало загриженост од влегување на еврозоната во рецесија, пренесува ...
  сите 60 | | | веќе видена

  - Министерството за надворешни работи по усвојувањето на резолуцијата на Обединетите нации за санкции против Северна Кореја, вклучително и забрана за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Берлин денеска се одбележува 58-годишнината од изградбата на Берлинскиот ѕид, кој во текот на Студената војна го делеше градот на два дела, во поделената ...
  сите 46 | | | веќе видена

  На „Родови перцепции“, која се отвори со перформансот „Луис“ на уметничкиот колектив од Лондон, „ГрејсГрејсГрејс“, се претставија 39 дела од 25 светски ...
  сите 40 | | | веќе видена