Берлин

  во

  Олеснување на трговската размена со земјоделски производи е темата на која денеска во Берлин разговараа министрите кои учествуваа на состанокот што го ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска учествуваше на состанокот во организација на Федералното министерство за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска учествуваше на состанокот во организација на Федералното министерство за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Член 43 од Устав на РМ - Јани Макрадули Секој човек има право на здрава животна средина. Секој е должен да ја унапредува и штити животната средина и природата. ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во рамки на Глобалниот форум за храна и земјоделство во Берлин, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска учествуваше на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  До пред пет години, ја знаевме како водителка на популарните „Браво-шоу“ и „Убавина, здравје и уште понешто“, но и како новинарка и уредник во повеќе печатени ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во рамки на Глобалниот форум за храна и земјоделство во Берлин, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска учествуваше на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Спортмедиа во Келн, Марија Ковачева Разочарувањето во редовите на Русија и натаму е големо. Ниту победата над Македонија не беше доволна утеха за селекторот, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Доста со исто масовно производство! Мора да има алтернативи за индустриското производство. Треба да е модерно и функционално, но и евтино. Архитектот Валтер ...
  сите 3 | | | веќе видена

  11-та Берлинска конференција на меѓународните министри за земјоделство, Берлин, Сојузна Република Германија 1 Министерот за земјоделство,шумарство и ...
  сите 35 | | | веќе видена