Белград

  во

  ,,Нема сомнеж дека во последните неколку години, сајбер-заканите се меѓу најзначајните безбедносни закани врз современите општества, што е основна причина ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Нема сомнеж дека во последните неколку години, сајбер заканите се меѓу најзначајните безбедносни закани врз современите општества, што е основна причина истите ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министерот Спасовски на меѓународна министерска конференција “Високотехнолошки криминал и информатичка безбедност“ во Белград “Нема сомнеж дека во последните ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Министетрите за внатрешни работи на Србија и Турција, Небојша Стефановиќ и Сулејман Сојлу во Белград потпишаа писмо за намери во областа на безбедноста, кое ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Денес имав свое обраќање на Конференција на министри за внатрешни работи ,,Поврзи се сигурно,, - „Високотехнолошки криминал и информатичка безбедност“ што се ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Утакмицата на Маракана во рамките на првото коло на Лига на шампиони меѓу Црвена ѕвезда и Неапол следена е со големо внимание во регионот.Најголемо внимание ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Министетрите за внатрешни работи на Србија и Турција, Небојша Стефановиќ и Сулејман Сојлу, во Белград потпишаа писмо за намери во областа на безбедноста, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Европскиот комесар за миграција Димитрис Аврамопулос и српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ денеска во Белград потпишаа Договор за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министетрите за внатрешни работи на Србија и Турција, Небојша Стефановиќ и Сулејман Сојлу во Белград потпишаа писмо за намери во областа на безбедноста, кое ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На 5-ти и 6-ти октомври, во Кинотека на Македонија, ќе се одржи есенското издание на фестивалот Скопје Синема Сити (ССС). Оваа година фестивалот влезе во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Конференција на министри за внатрешни работи ,,Поврзи се сигурно,, - „Високотехнолошки криминал и информатичка безбедност“, во Палата Србија во Белград, ...
  сите 59 | | | веќе видена