Белград

  во

  Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска доаѓа во официјална посета на Србија. Со него доаѓаат и 30 најблиски членови на обезбедувањето, а ќе го чуваат ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин во четвртокот доаѓа во официјална посета на Србија, каде што според најавите ќе го дочекаат повеќе од 70.000 луѓе од целата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска треба во пристигне во долгонајавуваната посета на Белград. На белградскиот аеродромот ,,Никола Тесла” ќе го пречека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска ќе биде гостин во Белград, поради што во главниот град се очекува „опсада“. Доаѓањето на претседателот се очекува ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска треба во пристигне во долгонајавуваната посета на Белград. На белградскиот аеродромот ,,Никола Тесла” ќе го пречека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Денеска во главниот град на Србија, Белград треба да пристигне рускиот претседател Владимир Путин. Како што соопштуваат српските медиуми тој ќе пристигне во ...
  сите 30 | | | веќе видена