Белград

  во

  Експертската група секогаш се трудеше да биде обејктивна и неутрална, нејзините извештаи не беа насочени против одредена политичка опција, а во корист на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Експертската група секогаш се трудеше да биде обејктивна и неутрална, нејзините извештаи не беа насочени против одредена политичка опција, а во корист на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Експертската група секогаш се трудеше да биде објективна и неутрална, нејзините извештаи не беа насочени против одредена политичка опција, а во корист на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружуван од делегација во која беше министерот за информатичко општество и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На Универзитетот ФОН денеска се одржa свечена академија по повод промовирање на Рајхард Прибе во титулата Profesor Honoris Causa, почесна титула која се ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со промоција на деловно-техничкиот акцелератор во просториите на Инофеит на кампусот на техничките факултети во Скопје денеска стартува реализацијата на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На патот на остварувањето на нашите стратешки цели, членството во НАТО, и обезбедување на почеток на пристапните преговори со ЕУ, целосно сме посветени на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружуван од делегација во која беше министерот за информатичко општество и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев придружуван од делегација во која беше министерот за информатичко општество и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Германскиот печат ја потенцира улогата на Зоран Заев за решавање на спорот за името со Грција и оценува дека тој и грчкиот премиер Ципрас биле „санибојс“ на ...
  сите 15 | | | веќе видена