Белград

  во

  Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли смета дека Приштина треба да вложи напори за да најде решение за барањата на нејзините ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли смета дека Приштина треба да вложи напори за да најде решение за барањата на нејзините ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Косовскиот вицепремиер и министер за надворешни работи Беџет Пацоли смета дека Приштина треба да вложи напори за да најде решение за барањата на нејзините ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Ивица Дачиќ, откри нови детали околу смртта на пејачот Шабан Шаолиќ, кој трагично загина во сообраќајна несреќа во ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Ивица Дачиќ, откри нови детали околу смртта на пејачот Шабан Шаолиќ, кој трагично загина во сообраќајна несреќа во ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Кралот на народната музика Шабан Шаулиќ три недели пред трагичната несреќа напишал тестамен во кој целото свое богатство вредно милиони евра го оставил на ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ изјави дека разграничувањето претставува официјален предлог на Србија за решавање на косовското прашање ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Легендата на народната музика Шабан Шаулиќ пред два дена имаше тешка сообраќајна несpеќа во Германија, а во автомобилот со него беше неговиот музичар Мирсад ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ изјави дека разграничувањето претставува официјален предлог на Србија за решавање на косовското прашање ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ изјави дека разграничувањето претставува официјален предлог на Србија за решавање на косовското прашање ...
  сите 21 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Премиерата на филмовите ќе ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на „МакеДокс“. Филмовите опфаќаат теми ...
  сите 9 | | | веќе видена